Vox WM 1285 YTQ

А +++,
1200 вртежи во минута,
визуелен екран за опции – Температура,
Брзина на вртење и Тајмер за одложување,
15 програми
Почеток / Пауза,
Алергија безбеден,
Брзо миење,
сребрено-сива врата

Категорија:

Спецификација

А +++,
1200 вртежи во минута,
визуелен екран за опции – Температура,
Брзина на вртење и Тајмер за одложување,
15 програми
Почеток / Пауза,
Алергија безбеден,
Брзо миење,
сребрено-сива врата