Vox WM 1260 YT

Капацитет: 6 кг
15 програми, одложен старт
1200 вртежи во минута
Сигурносно заклучување, eco-logic систем, заштита од протекување, греач од никел,
голем дисплеј, брзо перење (15 минути)
Енергетска класа: А+++
Годишна потрошувачка на енергија: 151 kWh
Бучава: перење – 58 dB, центрифуга – 78 dB
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 6 кг
15 програми, одложен старт
1200 вртежи во минута
Сигурносно заклучување, eco-logic систем, заштита од протекување, греач од никел,
голем дисплеј, брзо перење (15 минути)
Енергетска класа: А+++
Годишна потрошувачка на енергија: 151 kWh
Бучава: перење – 58 dB, центрифуга – 78 dB
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци