Vox VF1200

Климатска класа T / SN
Ниво на бучава 43 dB
Нето капацитетот на уредот е 63 l
Бруто капацитетот на единицата е 64 l
Нето замрзнувач 63 l
Димензии на пакуваната единица (ШxВxД) 519x878x544 милиметри
Потрошувачка на енергија (kWh / год.) 168 kWh
Гас R600a
Внатрешност на замрзнувачот 3 фиоки
Количина на товари (40ft HC контејнер) 274 парчиња
Боја бела
Бруто тежина 29,22 кг
Димензии на уредот (ШxВxД) 480x821x510 милиметри
Енергетска класа А +
Гаранција 5 години
Нето тежина 27,42 кг

Категорија:

Спецификација

Вертикални замрзнувачи
Климатска класа T / SN
Ниво на бучава 43 dB
Нето капацитетот на уредот е 63 l
Бруто капацитетот на единицата е 64 l
Нето замрзнувач 63 l
Димензии на пакуваната единица (ШxВxД) 519x878x544 милиметри
Потрошувачка на енергија (kWh / год.) 168 kWh
Гас R600a
Внатрешност на замрзнувачот 3 фиоки
Количина на товари (40ft HC контејнер) 274 парчиња
Боја бела
Бруто тежина 29,22 кг
Димензии на уредот (ШxВxД) 480x821x510 милиметри
Енергетска класа А +
Гаранција 5 години
Нето тежина 27,42 кг