Vox TM6006

Моќност: 500 W
Капацитет на садот: 1.5 л
Гумирани ногари
Сад во кој што може да се блендира тврдо овошје и зеленчук
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се правилно поставени, опасност за повреда не постои, систем за сигурносно заклучување
Универзален нож од не’рѓосувачки челик
2 брзини + пулсна снага
Гаранција – 25 месеци

Категорија:

Спецификација

Моќност: 500 W
Капацитет на садот: 1.5 л
Гумирани ногари
Сад во кој што може да се блендира тврдо овошје и зеленчук
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се правилно поставени, опасност за повреда не постои, систем за сигурносно заклучување
Универзален нож од не’рѓосувачки челик
2 брзини + пулсна снага
Гаранција – 25 месеци