Vox TDM-700T

Капацитет: 7 кг
15 програми
Сигурносно заклучување, двосмерно вртење на барабанот, аудио сигнализација, заштита од протекување
Индикатор за циклусно сушење, индикатор за чистење на кондензатор, индикатор за полн резервоар за вода,
индикатор за полн филтер, сензор за влажност, систем за откривање на дефект
Волумен на барабанот: 100 l
Дијаметар на врата: 470 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 504 kWh
Бучава: 65 dB
Димензии (ШxВxД): 596 x 845 x 563 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 7 кг
15 програми
Сигурносно заклучување, двосмерно вртење на барабанот, аудио сигнализација, заштита од протекување
Индикатор за циклусно сушење, индикатор за чистење на кондензатор, индикатор за полн резервоар за вода,
индикатор за полн филтер, сензор за влажност, систем за откривање на дефект
Волумен на барабанот: 100 l
Дијаметар на врата: 470 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 504 kWh
Бучава: 65 dB
Димензии (ШxВxД): 596 x 845 x 563 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци