Vox SM-2005

Моќност 700W
Капацитет Два сендвичи
Нелегирани табли за скара
Овие плочи нудат исклучително лесно чистење
Димензии на панелот 23x14cm
Нето тежина 1,14kg
Димензии на производот (HxWxD) 24.55×13.18×25.91cm
Автоматски контрола на температурата,
топлински изолирани вратила,
сигнали за нишање,
систем за заклучување,
складирање на кабли

Категорија:

Спецификација

Моќност 700W
Капацитет Два сендвичи
Нелегирани табли за скара
Овие плочи нудат исклучително лесно чистење
Димензии на панелот 23x14cm
Нето тежина 1,14kg
Димензии на производот (HxWxD) 24.55×13.18×25.91cm
Автоматски контрола на температурата,
топлински изолирани вратила,
сигнали за нишање,
систем за заклучување,
складирање на кабли