VOX 43ADS311B Android

Тип на дисплеј DIRECT LED
Дијагонала на екранот 43 “/ 109см
Резолуција на Full HD екран
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Паметна телевизија Да
Wi-Fi WI-FI интегриран
Други HEVC H.265, HDMi x 3, USB, PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна

Категорија:

Спецификација

Тип на дисплеј DIRECT LED
Дијагонала на екранот 43 “/ 109см
Резолуција на Full HD екран
Тип на приемник DVB-T2 / C / S2
Паметна телевизија Да
Wi-Fi WI-FI интегриран
Други HEVC H.265, HDMi x 3, USB, PVR, CI +, хотелски режим
Боја црна