Vox LC22

Електронски програматор
Енергетска класа: А+
Класа на перерње: А
Класа на сушење: А
Капацитет: 12 комплети
Програми на перење:6
Температури на перење:4
Потрошувачка на вода: 12 литри

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А+
Класа на перерње: А
Класа на сушење: A
Капацитет: 12 комплети
Програми на перење: 5 + предперење
ECO брзо перење
Половина перење
4 температури на перење:40°/50°/65°/70°C
Одложен старт (3-6-9-12 h)
Електронски индикатор за сол и сјај
Метелн филтер
Внатрешност од нерѓосувачки челик;
Скриен грејач
Прилагодување на горната корпа
Повеќенаменска долна корпа
Корпа за лажици, вилушки и ножеви
Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење
Заштита на грејачот
Бучава: 57 dB
Димензии: 85х60х60 см
Потрошувачка на енергија: 0,95 kWh