Vox LC2145IX

Капацитет: 10 комплети
Енергетска класа: А
Класа на перење: А
Програми за перење: 5 + предперење
Температури на перење: 40°/50°/65°/70°C
Половина перење
Еко брзо перење 30 минути

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 10 комплети
Енергетска класа: А
Класа на перење: А
Програми за перење: 5 + предперење
Температури на перење: 40°/50°/65°/70°C
Половина перење
Еко брзо перење 30 минути
Потрошувачка на вода: 13 литри
Внатрешност од нерѓосувачки челик
Скирен грејач
Прилагодување на горната корпа
Повеќенаменска долна корпа; Корпа за лажици, вилушки и лажици
Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот
Бучава: 54dB
Димензии: 85х45×60 см
Потрошувачка на енергија: 0,93kWh/24h