Vox LC 15A22-IX

Капацитет: 15 комплети
7 програми, одложен старт 1-24 часа
Температури: 40, 50, 65, 70°C
Енергетска класа: А++, Еко
Филтер од нерѓосувачки челик, скриен греач
Брзо миење (30 минути), заштита од истекување и преплавување
Потрошена вода при стандарден циклус: 9 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,94 kWh
Бучава: 47 dB
Димензии (ШxВxД): 598 x 850 x 598 mm
Боја: сива (Inox)
Гаранција: 60 месеци

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 15 комплети
7 програми, одложен старт 1-24 часа
Температури: 40, 50, 65, 70°C
Енергетска класа: А++, Еко
Филтер од нерѓосувачки челик, скриен греач
Брзо миење (30 минути), заштита од истекување и преплавување
Потрошена вода при стандарден циклус: 9 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,94 kWh
Бучава: 47 dB
Димензии (ШxВxД): 598 x 850 x 598 mm
Боја: сива (Inox)