Vox LC 13A1E-B

Капацитет: 13 комплети
6 програми, одложен старт 1-24 часа
Температури: 40, 50, 65, 70°C
Енергетска класа: А++, Еко
Филтер од нерѓосувачки челик, скриен греач
Брзо миење (30 минути), заштита од истекување и преплавување
Потрошена вода при стандарден циклус: 12 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,917 kWh
Бучава: 49 dB
Димензии (ШxВxД): 598 x 850 x 598 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци

Категорија:

Спецификација

Капацитет: 13 комплети
6 програми, одложен старт 1-24 часа
Температури: 40, 50, 65, 70°C
Енергетска класа: А++, Еко
Филтер од нерѓосувачки челик, скриен греач
Брзо миење (30 минути), заштита од истекување и преплавување
Потрошена вода при стандарден циклус: 12 л
Потрошeна енергија за циклус: 0,917 kWh
Бучава: 49 dB
Димензии (ШxВxД): 598 x 850 x 598 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци