Vox KS2800W

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер
Енергетска класа: A
Капацитет (бруто/нето): 250l
Анти-бактериска заштита
Oсветлена внатрешност
Боја: Бела
Гаранција: 5 години
Димензии (ШxДxВ): 55 x 60 x 144 cm

Категорија:

Спецификација

Тип фрижидер: cамо одмрзнувачки фрижидер
Енергетска класа: A
Капацитет (бруто/нето): 250l
Анти-бактериска заштита
4 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за маргарин и сирење
7 подвижни полици на вратата
Oсветлена внатрешност
Боја: Бела
Гаранција: 5 години
Димензии (ШxДxВ): 55 x 60 x 144 cm