Vox KS1100

Фрижидер со внатрешна комора
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа: А+
Бруто зафатнина: 92 литри
Нето зафатнина: 88 литри
Фиксни прегради на вратата
Антибактериска заштита

Категорија:

Спецификација

Фрижидер со комора
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа: А+
Бруто зафатнина: 92 литри
Нето зафатнина: 88 литри
Прилагодлива стаклена полица:1
Проѕирен сад за овошје и зеленчук:1
Преграда за путер и сирење:1
Преграда за шишиња:1
Проѕирна преграда за 8 јајца:1
Фиксни прегради на вратата
Антибактериска заштита
Потрошувачка на енергија: 0,42kWh/24h
Димензии:В/Ш/Д 83х48х50