Vox KK3501

Енергетска класа А +
Капацитет:318
Бруто капацитет 228l
Нето капацитет 90l
Висина 185 см
Димензии (Ш x Д x В) 60 x 60 x 185 см

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа А +
Капацитет:318
Бруто капацитет 228l
Нето капацитет 90l
Висина 185 см
Димензии (Ш x Д x В) 60 x 60 x 185 см
Антибактериска заштита
Стаклени полици:3
Сад за зеленчук
Сад за маргарин и сирење
Осветлена внатрешност
Прилагодливи прегради на врата:4
Боја: бела