Vox KG161

Контактна скара
Моќност – 2000 W
Димензии на плочата – 24 cm x 24 cm
Сад за складирање на вишокот маснотии, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
Нелепливи плочи што овозможуваат исклучително лесно чистење
Термостат – подесување на температура
Гаранција – 25 месеци

Категорија:

Спецификација

Контактна скара
Моќност – 2000 W
Димензии на плочата – 24 cm x 24 cm
Сад за складирање на вишокот маснотии, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
Нелепливи плочи што овозможуваат исклучително лесно чистење
Термостат – подесување на температура
Гаранција – 25 месеци