VOX IVA1-12IR

Inverter split system – Систем на работење кој користи 30% помалку електрична енергија од обичниот split system кој има фиксна брзина на моторот
Автоматско чистење
Ionizer – Креира негативно јонизирани честицикои ги закачува на позитивно јонизираните честици во воздухот како што се бактерии, прашина, полен, чад, со што ефикасно се прочистува воздухот
Wi-Fi Ready – Климата се поврзува со Wi-Fi сигналот и може да се контролира преку интернет
Енергетска класа – А++
Kапацитет за ладење: 12000 BTU
Kапацитет за греење: 13000 BTU
Потрошувачка на електрична енергија при ладење: 1.09 KW
Потрошувачка на електрична енергија при греење: 0.97 KW
Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C
Препорачана површина до 35 м2
Гаранција – 36 месеци

Категорија:

Спецификација

Inverter split system – Систем на работење кој користи 30% помалку електрична енергија од обичниот split system кој има фиксна брзина на моторот
Автоматско чистење
Ionizer – Креира негативно јонизирани честицикои ги закачува на позитивно јонизираните честици во воздухот како што се бактерии, прашина, полен, чад, со што ефикасно се прочистува воздухот
Wi-Fi Ready – Климата се поврзува со Wi-Fi сигналот и може да се контролира преку интернет
Енергетска класа – А++
Kапацитет за ладење: 12000 BTU
Kапацитет за греење: 13000 BTU
Потрошувачка на електрична енергија при ладење: 1.09 KW
Потрошувачка на електрична енергија при греење: 0.97 KW
Греење/Ладење: од -15 °C до 50 °C
Препорачана површина до 35 м2
Гаранција – 36 месеци