Vox GF 200

Климатска класа T / ST / N / SN
Енергетска класа A+
Нето капацитет на уредот 198 l
Бруто капацитет на уредот 198 л
Технологија Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 219 kWh
Гас R600a
Димензии (ШxВxД) 945x850x523 мм
Внатрешен замрзнувач 1 корпа
Боја Бела

Категорија:

Спецификација

Климатска класа T / ST / N / SN
Нето капацитет на уредот 198 l
Бруто капацитет на уредот 198 л
Технологија Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 219 kWh
Гас R600a
Внатрешен замрзнувач 1 корпа
Боја Бела
Амортизирана врата Да
Вкупна тежина 33 кг
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 34 h
Димензии (ШxВxД) 945x850x523 мм
Енергетска класа A+
Лесно чистење на ентериерот Да
Ниво на бучава 41 dB
Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
Сигнал кога температурата станува превисока Да
Тип на контрола Механички
Тркалца Да
Функционални тастери 1 корпа, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
Цевка за ладење од типот Д Да