Vox GF 100

Енергетска класа A+
Ниво на бучава 41 dB
Климатска класа T / ST / N / SN
Нето капацитет на уредот 99 л
Бруто капацитет на уредот 99 л
Технологија Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 168 kWh
Гас R600a
Внатрешен замрзнувач 1 корпа
Димензија на апарат (ШxВxД) 565x850x523 мм
Бoja Бела

Категорија:

Спецификација

Климатска класа T / ST / N / SN
Нето капацитет на уредот 99 л
Бруто капацитет на уредот 99 л
Технологија Анти-бактериска заштита
Потрошена енергија 168 kWh
Гас R600a
Внатрешен замрзнувач 1 корпа
Бoja Бела
Амортизирана врата Да
Вкупна тежина 30 кг
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 30 h
Димензија на апарат (ШxВxД) 565x850x523 мм
Димензија на спакувен апарата (ШxВxД) 605x885x545 мм
Енергетска класа A+
Ниво на бучава 41 dB
Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
Тип на контрола Механички
Функционални тастери 1 корпа, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот