Vox EHB604

Енергетска класа: Б
Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла
Конвенционална рерна со капацитет од 61 литар
Долен грејач и горен грејач
Грил (скара)
Термостат
Длабока тава

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: Б;
Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла;
1 рингла – Ø 220 mm-2000W;
1 рингла – Ø180 mm – 1500W;
2 рингли – Ø145 mm – 1000W;
Конвенционална рерна со капацитет од 61 литар;
Долен грејач на рерната: 1100 W;
Горен грејач на рерната: 1200 W;
Јачина на грејачот за грил (скара): 2600 W;
Термостат;
“Eco Clean” емајл;
Повеќе нивоа на припрема на храната;
Светло во рерната;
Длабока тава;
Прохромска жичана полица во рерната;
Димензии: 85х60×60 см;
Потрошувачка на енергија: 1,09kWh/24h