VOX CHT 6005 XL

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Тип на елементи за греење Стаклена керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 145 mm, 1200 W
Рингла 2 145 mm, 1200 W
Рингла 3 180 мм, 1800 W
Рингла 4 180 мм, 1800 W
Електричен тип на рерна
Gratis технологија за напојување на кабли, две фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 56 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – Стандард 119.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 105,7
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,94 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,83 kWh / циклус
Контакт количина (40 садови за контејнери со HC 40) 150 парчиња
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Бесплатно тавче за печење (плитка) 1 ЕЕЗ
Бесплатно тавче за печење (длабоко) 1
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Длабочина со отворена врата 1050 мм
Пакувани димензии на производи (LxWxD) 922x645x684 mm
Максимална нето тежина 45 кг
Максимална бруто тежина 48,5 кг
Сива боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да

Категорија:

Спецификација

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Тип на елементи за греење Стаклена керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 145 mm, 1200 W
Рингла 2 145 mm, 1200 W
Рингла 3 180 мм, 1800 W
Рингла 4 180 мм, 1800 W
Електричен тип на рерна
Gratis технологија за напојување на кабли, две фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 56 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – Стандард 119.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 105,7
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,94 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,83 kWh / циклус
Контакт количина (40 садови за контејнери со HC 40) 150 парчиња
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Бесплатно тавче за печење (плитка) 1 ЕЕЗ
Бесплатно тавче за печење (длабоко) 1
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Длабочина со отворена врата 1050 мм
Пакувани димензии на производи (LxWxD) 922x645x684 mm
Максимална нето тежина 45 кг
Максимална бруто тежина 48,5 кг
Сива боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да