VOX CHT 6001 XL

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Тип на елементи за греење Стаклена керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 Стаклен керамички прстен 145 mm, 1200 W
Рингла 2 Стаклен керамички прстен 145 mm, 1200 W
Рингла 3 Стаклен керамички прстен 180 мм, 1800 W
Рингла 4 Стаклен керамички прстен 180 мм, 1800 W
Електричен тип на рерна
Технологии Голема рерна, кабел за напојување Gratis, две единици за фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 65 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – стандард 105.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 94.8
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,87 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,78 kWh / циклус
Контакт количина (40 садови за контејнери со HC 40) 150 парчиња
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Светлина во рерната Да
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Тава за печење гратис (плитка) Да
Бесплатно тавче за печење (длабоко) Да
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Димензии на уредот (WxHxD) 850x600x600 mm
Длабочина со отворена врата 1040 мм
Пакувани димензии на производи (LxWxD) 922x645x684 mm
Максимална нето тежина 41,6 кг
Максимална бруто тежина 43,52 кг
Бела боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да

Категорија:

Спецификација

Категорија Шпорети за стакло-керамика
Тип на елементи за греење Стаклена керамика
Број на зони за греење 4
Рингла 1 Стаклен керамички прстен 145 mm, 1200 W
Рингла 2 Стаклен керамички прстен 145 mm, 1200 W
Рингла 3 Стаклен керамички прстен 180 мм, 1800 W
Рингла 4 Стаклен керамички прстен 180 мм, 1800 W
Електричен тип на рерна
Технологии Голема рерна, кабел за напојување Gratis, две единици за фиоки, голема долна фиока, лесно чистење, вентилатор
Обемот на рерната е 65 л
Горниот греен елемент 1200 W
Долен греен елемент 1100 W
Индекс на енергетска ефикасност – стандард 105.7
Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор 94.8
Потрошувачка на енергија – стандарден 0,87 kWh / циклус
Потрошувачка на енергија – со вентилатор 0,78 kWh / циклус
Контакт количина (40 садови за контејнери со HC 40) 150 парчиња
Електричен грејач со двојно скара 2600 W
Светлина во рерната Да
Хром решетка 1 ЕЕЗ
Тава за печење гратис (плитка) Да
Бесплатно тавче за печење (длабоко) Да
Фиока Да
Отстранлива врата од рерната Да
Димензии на уредот (WxHxD) 850x600x600 mm
Длабочина со отворена врата 1040 мм
Пакувани димензии на производи (LxWxD) 922x645x684 mm
Максимална нето тежина 41,6 кг
Максимална бруто тежина 43,52 кг
Бела боја
Енергија класа А
5 години гаранција
Индикаторски светла Индикатор за топлина на плочата за керамичко стакло, Индикатор на термостат на
Тајмер Механички
Термостат Да