Vivax WMH-2001B

Керамичка ѕидна греалица
2 степени на подесување на моќност : 1000 W / 2000 W
Моќност 2000 W
Далечински управувач

Категорија:

Спецификација

Керамичка ѕидна греалица
2 степени на подесување на моќност : 1000 W / 2000 W
Моќност 2000 W
Далечински управувач