Vivax WH-120G

Моќност [W]: 1630
Капацитет [l]: 1,2
боросиликатно стакло отпорно на дамки,
автоматско исклучување на точката на вриење,
филтер, индикатор за нивото на водата,
360 ° ротирачка основа,
грејач од нерѓосувачки челик

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 1630
Капацитет [l]: 1,2
боросиликатно стакло отпорно на дамки,
автоматско исклучување на точката на вриење,
филтер, индикатор за нивото на водата,
360 ° ротирачка основа,
грејач од нерѓосувачки челик