Vivax VC-700B

Моќ [W]: 700
Енергетска класа А,
1,5 литарска корпа за прав,
HEPA 12 филтер

Категорија:

Спецификација

VIVAX NEO-VC-700B
Оптимизиран да ги задоволи најновите регулативи за енергија и ЕУ,
според кои правосмукачите не смеат да надминат 900W.
Новата VIVAX NEO моќност од 700W ја задржува истата
ефикасност како и претходните модели, но со помала потрошувачка на енергија.
VIVAX NEO ги исполнува сите нови регулативи на ЕУ во врска со моторот,
нивото на бучава, прифаќањето и емисиите на прашина.
VIVAX NEO не користи вреќи, туку собира прашина во контејнер од 2L
и на тој начин го забрзува одржувањето. Нечистотиите се наводнуваат,
машината за миење садови се мие, а правосмукачот брзо се подготвува за
континуирано работење. Hi-Tech дизајн, кој придонесува за сино-црна боја со јасни детали,
ќе се вклопи совршено во модерно опремени домови.
Капацитетот на садот за прашина е 2L, има индикатор за полнење на резервоарот и нова четка
за вшмукување на ECO и метална телескопска рачка од 90cm. Кабелот е долг 5 метри.
Тој е опремен со HEPA 12 филтер.