Vivax VC-1605

Правосмукалка со платнена кеса
Моќност 1600W
Капацитет на резервоарот: 2 lit,
индикатор за полнење на вреќата,
должина на жица: 5m
пластична четка,
пластична цевка во 2 дела,
хартиени / текстилни кеси
Боја Црна/плава

Категорија:

Спецификација

Правосмукалка со платнена кеса
Моќност 1600W
Капацитет на резервоарот: 2 lit,
индикатор за полнење на вреќата,
должина на жица: 5m
пластична четка,
пластична цевка во 2 дела,
хартиени / текстилни кеси
Боја Црна/плава