Vivax TV-40S60T2S2SM

Дијагонална: 40 ” / 102 см
Осветленост [cd / m2]: 240
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 200×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Режим на приказ: Динамичен, личен, стандарден
Заднинско осветлување: Автоматско, нормално, средно, светло, темно
Друго: Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
3Д технологија: n / a
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор,
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 40 ” / 102 см
Осветленост [cd / m2]: 240
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 200×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Режим на приказ: Динамичен, личен, стандарден
Заднинско осветлување: Автоматско, нормално, средно, светло, темно
Друго: Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
3Д технологија: n / a
УСБ-снимање: Да
Процесор: Quad Core процесор,
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2