Vivax TV-40LE78T2S2SM

Дијагонална: 40 “/ 100 см
Осветленост [cd / m2]: 260
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
Тежина: 200х200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T / C / T2 / S2, H.265
Компатибилност со видео: PAL, NTSC
Режим на приказ: Кино, филм, личен, стандард
Друго: Хотелски режим, CI +, 300Hz CME, Андроид 7.0
Класа на енергија: А
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
конектори
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
Д-сат: 1
HDMI: 3
Аудио за компјутер: 1
Слушалки: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 40 “/ 100 см
Осветленост [cd / m2]: 260
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
Тежина: 200х200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T / C / T2 / S2, H.265
Компатибилност со видео: PAL, NTSC
Режим на приказ: Кино, филм, личен, стандард
Друго: Хотелски режим, CI +, 300Hz CME, Андроид 7.0
Класа на енергија: А
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
конектори
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
Д-сат: 1
HDMI: 3
Аудио за компјутер: 1
Слушалки: 1
USB: 2