Vivax TV-32S60T2S2SM

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 220
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: NTSC, SECAM, PAL
Режим на приказ: Стандарден, динамичен, личен
Заднинско осветлување: Автоматско
Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 32 “/ 80 см
Осветленост [cd / m2]: 220
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1366×768
Формат: 16: 9
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: LED
Тип на ТВ: SMART
ТВ-приемник: DVB-T2 H.265 / T / C / S2
Компатибилност со видео: NTSC, SECAM, PAL
Режим на приказ: Стандарден, динамичен, личен
Заднинско осветлување: Автоматско
Quad Core процесор, Smart Android 7.1 Меморија: 1/8 GB, Инсталирана апликација: AppStore, веб прелистувач, безжичен дисплеј, YouTube, Mirroring на екранот, Netflix, MediaPlayer
Класа на енергија: А +
Интегрирана WiFi: Да
УСБ-снимање: Да
композитен 1
Компонента: 1
HDMI: 3
Слушалки: 1
USB: 2