Vivax TV-24LE78T2S2

Дијагонална: 24 ” / 60 см
Осветленост [cd / m2]: 200
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 100×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Друго: 200Hz CME, хотелски режим, CI +
Класа на енергија: А
УСБ-снимање: Да
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
HDMI: 1
Аудио за компјутер: 1
Слушалки: 1
VGA: 1
USB: 1

Категорија:

Спецификација

Дијагонална: 24 ” / 60 см
Осветленост [cd / m2]: 200
Контраст: 3000: 1
Видлив агол (час.) [°]: 178
Видлив агол (вер.) [°]: 178
Време на одговор [ms]: 5
Максимална резолуција: 1920×1080
Формат: 16: 9
VESA: 100×200
Компресија: MPEG4, MPEG2
Технологија: ЛЕД
Друго: 200Hz CME, хотелски режим, CI +
Класа на енергија: А
УСБ-снимање: Да
Композитен: 1
Компонента: 1
СЦЕТ: 1
HDMI: 1
Аудио за компјутер: 1
Слушалки: 1
VGA: 1
USB: 1