Vivax TS-1200DP

Моќност [W]: 1200
индикатор за работа,
2 одводни преносливи плочи – скара и вафли,
голема површина за печење за 4 парчиња,
лесно чистење
Боја: црна / нерѓосувачки челик

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 1200
индикатор за работа,
2 одводни преносливи плочи – скара и вафли,
голема површина за печење за 4 парчиња,
лесно чистење
Боја: црна / нерѓосувачки челик