Vivax PS-156B

Макс. измерена тежина [кг]: 150
Мин. Измерена маса [g]: 10
Друго: Црно со печатење

Категорија:

Спецификација

Грижете се за вашето здравје,
внимателно следете ја вашата тежина
и реагирајте веднаш на секое отстапување,
со помош на Vivax лична скала PS-156B
тежина осцилации следење ќе биде лесно и лесно.
Макс. измерена тежина [кг]: 150
Мин. Измерена маса [g]: 10
Друго: Црно со печатење