Vivax IR-2004SS

Моќ [W]: 2000
прилагодлив термостат,
контрола на пареа,
индикатор за работа,
функција за самочистење,
вертикална пареа,
заштита од прегревање,
подлога од нерѓосувачки челик ,
резервоар за вода: 230ml,
Боја: бело-сина

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 2000
прилагодлив термостат,
контрола на пареа,
индикатор за работа,
функција за самочистење,
вертикална пареа,
заштита од прегревање,
подлога од нерѓосувачки челик ,
резервоар за вода: 230ml,
Боја: бело-сина