Vivax HM-200W

Моќ [W]: 200
Друго: 5 брзини, турбополнач, сечила и куки за тесто
Други карактеристики
Боја: бело-жолта

Категорија:

Спецификација

Смесете ја вашата омилена слатка или солена комбинација,
брзо и лесно со миксер Vivax HM-200W
Моќ [W]: 200
Друго: 5 брзини, турбополнач, сечила и куки за тесто
Други карактеристики
Боја: бело-жолта