Vivax HD-2003ID

мoќност: 2000 W;
дифузер;
тенок концентратор;
2 брзини;
3 температури;
јонска функција.

Категорија:

Спецификација

мoќност: 2000 W;
дифузер;
тенок концентратор;
2 брзини;
3 температури;
јонска функција.