Vivax FS-41T

Дијаметар [cm]: 40
Моќност (W): 50
со осцилација,
променлива висина,
3 брзини
Боја: бела

Категорија:

Спецификација

Дијаметар [cm]: 40
Моќност (W): 50
со осцилација,
променлива висина,
3 брзини
Боја: бела