Vivax DF-2003SS

Моќ [W]: 2000
Капацитет [l]: 3
30 мин тајмер,
држач за кабел,
отстранлив капак,
филтер систем,
термостат
Боја: нерѓосувачки челик

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 2000
Капацитет [l]: 3
30 мин тајмер,
држач за кабел,
отстранлив капак,
филтер систем,
термостат
Боја: нерѓосувачки челик