Vivax DF-1800B

Моќност [W]: 1800
Капацитет [l]: 2.5
термостат
повеќефункционална рачка,
безбедносна брава,
Стакло за контрола,
црна боја

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 1800
Капацитет [l]: 2.5
термостат
повеќефункционална рачка,
безбедносна брава,
Стакло за контрола,
црна боја