Vivax CM-08126F

Моќ [W]: 800
Тип на кафе: филтер
Боја: црна
капацитет 1,25L;
анти-капе функција,
автоматско задржување на топлина

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 800
Тип на кафе: филтер
Боја: црна
капацитет 1,25L;
анти-капе функција,
автоматско задржување на топлина