Vivax CJ-4012

Моќност [W]: 40
Друго: капацитет од 1,2 л,ротација во двете насоки,
складирање за кабел за напојување,
пластичен капак
Боја: бела зелена

Категорија:

Спецификација

Моќност [W]: 40
Друго: капацитет од 1,2 л,ротација во двете насоки,
складирање за кабел за напојување,
пластичен капак
Боја: бела зелена