Vivax BL-351

Моќност: 350 W
Kапацитет: 1.75 l
4 брзини
Mерки означени на садот
Лесно чистење
Боја бела/зелена

Категорија:

Спецификација

Моќност: 350 W
Kапацитет: 1.75 l
4 брзини
Mерки означени на садот
Лесно чистење
Боја бела/зелена