Vivax AJ-800

Моќ [W]: 800
XL 1,5L пулпа контејнер,
2 брзини, систем за капење,
микрофилтер од не’рѓосувачки челик,
широк отвор за вметнување на овошје XXL 75 mm
нерѓосувачки челик / црна

Категорија:

Спецификација

Моќ [W]: 800
XL 1,5L пулпа контејнер,
2 брзини, систем за капење,
микрофилтер од не’рѓосувачки челик,
широк отвор за вметнување на овошје XXL 75 mm
нерѓосувачки челик / црна