VIVAX ACP-18CH50AUJI

VIVAX COOL ACP-18CH50AUJI 5,0kW R32
инвертер клима уред.
Енергетска класа за греење: A++,
Енергетска класа за ладење:A+,
Капацитет на ладење [kW]: 5,27,
SEER коефициент: 6,57,
Капацитет на греење [kW]: 5,37,
SCOP коефициент: 4,02,
Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 47,
Еколошки плин: R32,
Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1650,
Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C,
Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 1490,
Проток на воздух [m3/h]: 850,
останати карактерситики: timer, soft start, sleep mode,
самодијагностика на грешки, auto restart,
заштитен вентил на надворешната единица,
Вградено Wi Fi Dongle, био филтер, LED екран,
фитлер против прав,
греач на кондензаторот и греач на компресорот.
Димензии на внатрешната единица: 940 х 224 х 316 mm,
тежина 12,0kg,
димензии на надворешната единица: 1010 х 310 х 385 mm,
тежина 35,0kg,
гаранција 36 месеци.

Категорија:

Спецификација

VIVAX COOL ACP-18CH50AUJI 5,0kW R32
инвертер клима уред.
Енергетска класа за греење: A++,
Енергетска класа за ладење:A+,
Капацитет на ладење [kW]: 5,27,
SEER коефициент: 6,57,
Капацитет на греење [kW]: 5,37,
SCOP коефициент: 4,02,
Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 47,
Еколошки плин: R32,
Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1650,
Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C,
Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 1490,
Проток на воздух [m3/h]: 850,
останати карактерситики: timer, soft start, sleep mode,
самодијагностика на грешки, auto restart,
заштитен вентил на надворешната единица,
Вградено Wi Fi Dongle, био филтер, LED екран,
фитлер против прав,
греач на кондензаторот и греач на компресорот.
Димензии на внатрешната единица: 940 х 224 х 316 mm,
тежина 12,0kg,
димензии на надворешната единица: 1010 х 310 х 385 mm,
тежина 35,0kg,
гаранција 36 месеци.