Vivax ACP-18CH50AEX

Енергетска класа : A
Kапацитет на ладење: 5,28 kW
Kапацитет на греење: 5,57 kW
Циркулација на воздухот: 820 m³/h

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа : A
Kапацитет на ладење: 5,28 kW
Kапацитет на греење: 5,57 kW
Просечна моќност: Ладење: 5275 W
Просечна моќност: Греење: 5568 W
Влезна моќност ладење: 1643 W
Влезна моќност греење: 2200 W
Проток на воздух: 820 m³/h
Ниво на бучава: 43 dB (A)
Работна температура: од -7 до 30 °C
Маса внатрешна единица: 10.2 kg
Маса надворешна единица: 35.8 kg
Препорачана површина: 60 m²
Фреон: Еколошки фреон R410a
Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
Димензии надворешна единица: 770 x 555 x 300 mm