Vivax ACP-18CH50AEVI

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.6/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР
ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

Категорија:

Спецификација

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.9/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6120.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6741.00 W
ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР
ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1586 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:740.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:39.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:13.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.10 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:60 м2
ФРЕОН:R410A
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm