VIVAX ACP-12CH35AUJI

VIVAX COOL ACP-12CH35AUJI 3,5kW R32
инвертер клима уред.
Енергетска класа за греење: A++,
Енергетска класа за ладење:A+,
Капацитет на ладење [kW]: 3,5,
SEER коефициент: 6,2,
Капацитет на греење [kW]: 3,5,
SCOP коефициент: 4,05,
Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 44,
Еколошки плин: R32,
Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1090,
Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C,
Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 970,
Проток на воздух [m3/h]: 600, о
станати карактерситики: timer, soft start, sleep mode,
самодијагностика на грешки, auto restart,
заштитен вентил на надворешната единица,
Вградено Wi Fi Dongle, био филтер, LED екран,
фитлер против прав,
греач на кондензаторот и греач на компресорот.
Димензии на внатрешната единица: 792 х 201 х 292 mm,
тежина 8,0kg,
димензии на надворешната единица: 720 х 260 х 540 mm,
тежина 25,0kg,
гаранција 36 месеци.

Категорија:

Спецификација

VIVAX COOL ACP-12CH35AUJI 3,5kW R32
инвертер клима уред.
Енергетска класа за греење: A++,
Енергетска класа за ладење:A+,
Капацитет на ладење [kW]: 3,5,
SEER коефициент: 6,2,
Капацитет на греење [kW]: 3,5,
SCOP коефициент: 4,05,
Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 44,
Еколошки плин: R32,
Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1090,
Работи на температура од: -15°C≤T≤50°C,
Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 970,
Проток на воздух [m3/h]: 600, о
станати карактерситики: timer, soft start, sleep mode,
самодијагностика на грешки, auto restart,
заштитен вентил на надворешната единица,
Вградено Wi Fi Dongle, био филтер, LED екран,
фитлер против прав,
греач на кондензаторот и греач на компресорот.
Димензии на внатрешната единица: 792 х 201 х 292 mm,
тежина 8,0kg,
димензии на надворешната единица: 720 х 260 х 540 mm,
тежина 25,0kg,
гаранција 36 месеци.