Vivax ACP-12CH35AERI R32

LED екран
Капацитет на ладење: 3520 (820-4160)W
Капацитет на греење: 3810 (1060-4780)W
Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Греач на Компресор
Греач на Кондензатор
Опсег на работа: -20°C≤T≤50°C
Функционалности:
-Turbo mode,sleep mode, soft start,
auto restart, auto mode, timer
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready

Категорија:

Спецификација

Капацитет на ладење: 3520 (820-4160)W
Капацитет на греење: 3810 (1060-4780)W
Фреон: R32
Греач на Компресор
Греач на Кондензатор
Циркулација на воздухот: 539 m3/h
Енергетска класа на греење: А+
Енергетска класа на ладење: А++
SEER коефицент: 6,8
SCOP коефицент: 4,2
LED екран
Функционалности:
-Turbo mode,sleep mode, soft start,
auto restart, auto mode, timer
Dust филтер
Bio филтер
Wi-Fi ready
Рамна предна маска
Греење и ладење при температура -15°C
Влезна снага на ладење: 1088W
Влезна снага на греење: 1025W
Опсег на работа: -20°C≤T≤50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,2l/h