TIM SISTEM MAGIC

Моќ: 11 kW
Погоден за простории до 60 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
Тежина : 67 кг
Гусана врата и горна плоча
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата (Robax Schott)
Пречник на одводот за дим 120мм
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Моќ: 11 kW
Погоден за простории до 60 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 84х51х49см
Тежина : 67 кг
Гусана врата и горна плоча
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата (Robax Schott)
Пречник на одводот за дим 120мм
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција