STIEBEL ELTRON PEY 18/21/24

Елегантен тенок дизајн
Инсталација : брза и едноставна
Избот на 7 различни температури
Тежина 3,6 kg

Категорија:

Спецификација

Електронско управување за целосно константна температура
Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
Менувачки избор на јачина ( 3/in1 ) од 18/21/24 kW
Електронско детектирање на воздушни меури
Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач
Погоден за мека и тврда вода
Дијагностички систем
Степен на заштита од прскање на водата IP 25
Избот на 7 различни температури , степени на сила од 30 до 60°C
Едноставна и брза монтажа
Волтажа : 3/PE ~ 400 V
Осигурачи : 32 / 32 / 35 A
Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
Тежина 3.6 кг