STIEBEL ELTRON PEO 18/21/24

Мониторинг на излезната температура со LCD
Инсталација : ниска и висока
Работи и со мека и со тврда вода
Тежина 3,6 kg

Категорија:

Спецификација

Електронски проточен бојлер со висок температурен комфорт на топла вода
Подесувачка јачина во еден ист уред од 18, 21 или 24 KW
Менување со помош на кодирачка карта во внатрешноста на бојлерот
Фабричка подесеност на јачина од 21 KW
Мониторинг на излезната температура со LCD со две бои
Прецизен избор на температура од 30 °C до 60 °C ,со изборно скалило од / -1°C
За едно или повеке кориснички места
Заштеда на вода и електрична енергија до 20 %
Childproof систем,ограничување на температура до 43°C
Електронски безбедносен систем со детектор за воздух
Грејач со пластично куќиште,греење со голи жици ,под притисок
Работи и со мека и со тврда вода
Работи со предгреана вода од соларна енергија
Инсталација : ниска и висока
Ниво на заштита од вода IP25(hoseproof)
“Splashproof” за инсталација во туш кабина и над када
Номинален притисок на вода : MPa/bar 1 / 10
Приклучок на вода: G ½
Волтажа : 3/PE ~ 400 V
Осигурачи : 32 / 32 / 35 A
Проток на вода : 9,2 / 10,7/ 12,3 l/min
Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
Тежина 3,6 кг