STIEBEL ELTRON PEG 18

Јачина 18 kw
Електронски управуван
Избор на 2 позиции на сила
Едноставна и брза монтажа

Категорија:

Спецификација

Jачина од 18 kW
Електронско управување ” 2i ” за целосно константна температура
2 вградени сензора : проточен и температурен
Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
Електронско детектирање на воздушни меури
Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач
Погоден за мека и тврда вода
Дијагностички систем
Степен на заштита од прскање на водата IP 25
Избор на 2 различни температури , степени на сила од 42°C и од 55°C
Проток на вода 9,4 л/мин
Едноставна и брза монтажа
Волтажа : 3/PE ~ 400 V
Осигурачи : 32 A
Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
Тежина 3.6 кг